24 Kasım İlkokulu

WEB https://kiziltepe24kasimilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mahallesi 244. Sokak No 104 Kızıltepe/MARDİN
VİZYON : Kendimizi insanlara ve geleceğe olan inancımızın üstünde, insanlar için daha iyi bir hayat kalitesi sağlamaya ve ülkemizin gelişmesinin sürmesi için üzerimize düşeni yapmaya kararlıyız.
MİSYON : Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır
BAŞARILAR : 2010 Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi kapsamında Beyaz Bayrak almıştır. 2011-2012 Kızıltepe okullar arası yıldız erkekler futbol ilçe birincisi olmuştur

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 12.40-17.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Kurumumuza Akziyaret halk otobüsleri ile her 10 dakika bir ulaşılabilmektedir. Şanlıurfa yolu üzeri Moil durağından 300 metre güneyde yer almaktadır. Bazı öğretmenlerimiz de servisle gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Bahçelievler Mahallesi 244. Sokak No:108 Kızıltepe/MARDİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kızıltepe ilçe merkezine 3 km, Mardin merkeze 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :